Kategoriarkiv: Rykten

Rykten

2013-12-31

Annandagen är starkt förknippat med bandy. Dagen är också synonymt med slagsmål. Efter telefonkontakt mellan grupperna tar sig en liten grupp Bajengrabbar in till city för att möta upp ett något större gäng gnagetligister. Ett hårt, intensivt box där ingen backar en meter bryter ut på Sveavägen. Efter ca en minut går dock polis in med batonger och pepparspray och bryter kalaset.


Det var nära
att det small igen på lördagskvällen. Ett antal hungriga grabbar från Bajen tar kontakt med Dfg som stannat kvar på krogarna i området efter deras match i hockeyallsvenskan. Tyvärr är ordningsmakten på benen och stänger in djurgårdarna precis innan det är dags för dans.


Pablo Pinones Arce
sägs vara aktuell för en återkomst i Hammarby. Om detta stämmer vet vi inte. En sak vi däremot vet är att om det stämmer bör Pablo förklara sig och be om ursäkt till Hammarbys alla fans som han hånade grovt efter sitt mål mot just Hammarby på Grimsta 2011.


Hammarby Hockeys
historiska återkomst på Hovet kommer att fylla läktarna på rekordtid. Nästan 4000 biljetter är sålda och allt pekar Bajenkvällen blir utsålt.


Mötet med Malmö FF
i Svenska Cupen kommer troligtvis att byta speldatum från 1 mars till 15 mars på grund av att polisen har satt stopp för matchen ska spelas på en arena utan riktiga läktare. Med tanke på Hammarbys stora bortafölje och en frostig relation mellan klubbarnas supportrar kan man förstå det beslutet.

1005449_511979232214312_1699996319_n